Değerli Velilerimiz,

Sizlerin sağlığını korumak İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi olarak birincil önceliğimiz. Üniversitemizde konuyla ilgili gerekli önlemleri alıyoruz. Bu süreçte endişeye kapılmaksızın alınan önlemlere uymak ve yetkili kurumlarca tavsiye edilen korunma yöntemlerini uygulamak hem bireysel sağlığımız hem de kamu sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Tüm dünyayı etkileyen bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacağımız umuduyla, Konu ile ilgili Üniversitemizin aldığı karar doğrultusunda sizden istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmanız olacaktır. Doldurulması gereken form aşağıdadır.

Yeni Koronavirüs ile mücadelede göstereceğiniz hassasiyet ve destek için teşekkür eder, hepimize sağlıklı günler dileriz.